PICK-UP CAFE

Under et besøk på et marked i Charlotte, North Carolina, kjøpte vi en lys blå (Carolina Blue) Ford Pickup Stepside 1959-modell. Etter at vi fikk denne hjem, kom ideen om at denne Pickupen kunne være logo, og at Dineren skulle hete Pick-up Cafe. Vi valgte registreringsnummer V-487, som har sitt opphav i vår adresse Vuddudalen 487.
Med Pick-up Cafe ønsker vi å skape en hyggelig og uformell møteplass med mulighet til å kjøpe seg enkel, god mat og snacks.

MENU

Ny meny kommer

Vi kommer med en ny meny på nettsiden snart

HVORFOR BIG BOPPER BURGER?

Vi har brukt flere år på å finne riktige møbler, dekor, tak osv. til Dineren. Når vi skulle navngi burgeren vår, så måtte også denne ha sin historie. Ideen om å kal­le burgeren vår for Big Bopper kom som en følge av flere ideer og tilfeldigheter;

  • Big Bopper var en amerikansk musiker, som turnerte blant annet med Elvis Presley, Waylon Jennings og Buddy Holly.
  • Big Bopper er en norsk Jukebox-klubb vi er medlem av.
  • Big Bopper er benevnelsen på typen møbler vi har i dineren.

Som et resultat av dette, ble navnevalget til slutt enkelt;
Little Bopper, Bopper og Big Bopper.
Og i tillegg har vi Kids Bopper og Chicken Bopper.

THE BIG BOPPER!

Jiles Perry «J.P.» Richardson Jr, var en amerikansk musiker, sanger, komponist og DJ, som med sitt «rockete» utseende, stil og personlighet, tidlig ble en Rock ‘N’ Roll-stjerne. Han er mest kjent for innspillingen av «Chantilly Lace» fra 1958. Han ble født i Texas den 24 oktober 1930 og studerte jus ved Lamar College før han droppet ut etter at han fikk en god stil­ling i radiostasjonen KTRM (nå KZZB) i 1949. Etter 2 år i Hæ­ren returnerte han til KTRM, og etter å ha sett studenter danse «The Bop» begynte han å kalle seg «The Big Bopper» og hadde et radioshow bygd på dette navnet. I mai 1957 brøt han rekorden på det lengste sammenhengende radioshow fra lobbyen på The Jefferson Theatre. Han spilte 1,821 plater på 5 dager, 2 timer og 8 minutter!

«The Big Bopper» Richardson er også kreditert for å ha laget verdens første musikkvideo i 1958.
Den 3 februar i 1959 omkom «The Big Bopper» Richardson i et flykrasj i Clear Lake, Iowa sammen med Buddy Holly, Richie Valens og piloten.

Denne dagen er blitt kjent som den dagen «musikken døde».