Lysutsalg

En spennende verden full av levende lys!

I fabrikkutsalget vårt bugner det av lys til alle anledninger. I tillegg har vi stort utvalg av lysfat og tilbehør, gaveartikler, håndlaget såpe og gammeldagse dropsblandinger. Bryllupsplaner? Konformajson? Dåp? Andre seremonier? Gaver? Hverdag og fest.
Spør oss – veiledning, råd og tips til alle anledninger får du av våre dyktige medarbeidere.

Her ser du litt av lysutvalget vårt. Vi har mye mer i butikken!

ANDRE PRODUKTER

Et lite utvalg, kom og opplev!

Interiør

Gaveartikler

Snop

Såper og duftlys

Vi har også en avdeling med mange fine såper med gode duftlys

Passer også fint som gaver

LEVENDE LYS ER TRIVSEL

Levende lys skaper stemning og høytid, og er fremdeles en både nødvendig og populær vare i vårt moderne samfunn.

Fremstilling av lys har lange tradisjoner i vårt land, som ellers i verden. Den eldste produksjonsmetoden er hånddypping. Gjentagende dypping av veke i flytende stearin og parafin til ønsket tykkelse – en tidkrevende prosess.

Den senere tid har gitt oss nyere produksjonsmetoder, men vi mener det også er viktig å ivareta de gamle produksjonsmetodene, og du vil derfor finne hånddyppede og hånddekorerte lys hos oss.

I Kortmans produksjon legges imidlertid stor vekt på og til enhver tid benytte de beste råvarer i våre produkter.

Kortmans kolleksjon omfatter et bredt spekter av lys. Dette spenner fra det vi betegner som brukslys og over til kunst og dekorasjonslys.

I tillegg til ferdige fargede og dekorerte lys, leverer vi også råvare og materiell til produsenter, barnehager, institusjoner og private som ønsker å lage sine egne lys.

KIRKELYS

Vi fører mange typer kirkelys og leverer dette til mange av landets kirker. Ønsker du å bestille, så trykk på knappen under