Det er påske atter en gang, og påskeharen kommer fram fra hiet sitt! Vi har åpent alle dager, og er du heldig får du møte på selveste påskeharen! Vi ønsker gamle og nye kunder hjertelig velkommen.

 

Åpningstider påsken 2019:

 

Palmesøndag – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren

Man-onsdag – Kl. 11.00-18.00 i butikken og kl. 12.00-18.00 i dineren

Skjærtorsdag – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren

Langfredag – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren

Påskeaften – Kl. 12.00-18.00 både butikken og dineren

1. og 2. påskedag – 12.00-18.00 både butikken og dineren

 

Fra et fjøs på Vinstra til et «fjøs» i Vuddu Valley

I butikken mot den nye dinerdelen har vi satt inn noen nydelige gamle fjøsvindu. Disse har vi hentet fra et fjøs på Vinstra, og står nå som utstillingsvindu i vår butikk.Flyttet fra et fjøs til et annet. Her vil besøkende i dineren kunne se inn i butikken etter hvert. Vi er veldig fornøyde med resultatet!

 

Utstillingsvindu   Gamle fjøsvindu   Utstillingsvindu

 

Mens man venter….

De utroligste ting dukker opp når det blir vår i luften. Her i Vuddu Valley har vi fått på plass en mengde ulike dyr og figurer, og disse er til salgs! Vi holder fortsatt på med prisingen på artiklene, så dette vil vi komme tilbake til, send oss eventuell en e-post for en konkret forespørsel. På bildene ser dere at flere av dyrene står på arealet som skal bli utvidelsen av dineren. Gulvet er nå på plass, og vi venter spent på møblene som skal komme fra USA på tidligsommeren. I mellomtiden (mens man venter) er det nye arealet utstillingsplass for disse merkelige skapningene. Og på det siste bildet ser man også de flotte fjøsvinduene nevnt ovenfor.

 

Nye dineren med fullt dyreliv  Flere store dyreartikler  Dyrene ser inn i butikken