Det har vært stille fra oss på hjemmesidefronten, da vi har mye å holde på med! Men nå var det på tide å få ut en oppdatering.

Som overskriften viser så pågår det både snekring, riving, installasjon, maling, planlegging og handling i disse dager. Og dette medfører også dessverre noe støy og rot på området vårt. Dette beklager vi, men håper at dere blir fornøyde med resultatet når vi blir ferdig. Vi har tro på at dette blir meget bra! Nedenfor ser dere litt av hvordan utvidelsen ser ut hittil. Det gjenstår enda litt arbeid.

 

fremtidig diner   fremtidig butikk

 

Våre gode medhjelpere

Nå synes vi også det er på tide å skryte litt av våre gode innleide medhjelpere gjennom utbyggingen. Vi har hatt meget god hjelp av vår egen ansatt Steinar Hokling, og ikke minst snekkerfirmaet TømrerBygg Øksnes & Hokling. De har gjort et solid og effektivt snekkerarbeid! I tillegg har vi hatt god hjelp fra Jørgen Marius Haugen i JMH Elektro AS, som installerer det elektriske anlegget hos oss. Det gjøres utmerket arbeid av den innleide hjelpen i prosjektet vårt. På bildet under ser dere området som skal bli uteservering for dineren. Vi fortsetter også med store vinduer i dineren, for å skape godt lys og en oppriktig «dinerfølelse». Vinduer er levert av Høiby Snekkeri i Selbu.

 

Utsiden av dineren

 

Shopping i USA

Mens vi andre jobber og sørger for inntekt til bedriften er sjefene selv i USA og bruker opp disse pengene! Reidun og Svend Otto er for tiden «over seas» og handler møbler og diverse artikler til dineren vår. De er godt i gang med å fylle en container og vi gleder oss til dette er på plass her i Vuddu Valley. Det er lang produksjonstid på møblene, men forhåpentligvis får vi dem i løpet av juni 2019. I mellomtiden vil vi bruke tiden godt på å planlegge den nye butikken, og ikke minst dineren. Det er mye som skal plass, og vi håper å få til den beste løsningen for alle. Og nå når vi utvider trenger vi også flere folk! Ta kontakt med oss dersom du tror dette er den rette arbeidsplassen for deg.